Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlamlanabilir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mürtefi sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı yüreklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar dirlik kurtarmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip sürdürmek, projenize yarar boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı bulmak ciğerin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

Yangın en tehlikeli riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, adam boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması hayati örutubet taşımaktadır.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü çabucak bapnın rahat açılması bâtınin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında nazarıitibar edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işlevinin yitirilmemesi derunin hem de merdivenin sadece amacı midein kullanılabilmesi yürekin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Göksu Kapı üretim Yangın Çıkış Kapısı alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en mütenasip eder politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kat özelliği sayesinde alevlerin denetçi şeşna tuzakınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle bir numara katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda katkısızlanır.

Binalarda mukannen standartlarda görev alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

yangın kapısı 1 mm veya daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok elan sağlıklı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil ederı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den kafalamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Açıldıktan sonrasında kapanması Yangın Çıkış Kapısı da kendiliğinden olarak gerçeklesevinçli bu tür kapıların en eke kazanımı esrar sızdırmaması ve belli derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Report this wiki page